Venedig VR udvidet: 35 projekter præsenteret på VRChat i September

Som en del af Venedigs Internationale Filmfestival, Venedig VR udvidet var en af de bedste online præsentationer i 2020. Nu i sin 78. udgave vender den prestigefyldte filmbegivenhed tilbage i September. Det manifesterer sig i fysisk og virtuel form, med en ny virtual reality udstillingsvindue organiseret inden for VRChat sociale ansøgning.

I år vil Venice VR udvidet præsentere i alt 37 fordybende projekter fra 21 lande. Gæsterne vil kunne forhåndsvise det officielle udvalg via VRChat. Hvis du er en akkrediteret gæst, vil du blive inviteret til “Mød skaberen” sessionerne, åbnings-og afslutningsfesterne. Ligesom 2020-udgaven blev den virtuelle verden af Venedig VR designet med teknisk support fra VRrOOm med en virtuel version af Venedig og den ægte VR-ø.

2021-nyheden er Venedig VRChat-Verdensgalleriet. Dette vil omfatte et udvalg af 35 virtuelle verdener. Derudover vil der være live forestillinger, som finder sted på fem virtuelle steder VRChat.

Venedig VR udvidet, kategorier ikke tilgængelige online
Venedig VR udvidet er opdelt i flere kategorier, ikke alle er tilgængelige online. Kategorien “konkurrence” har 23 projekter. “Out of Competition-Best Of” er et udvalg af 12 VR-værker, der er lanceret siden 2020-begivenheden.

Der vil også være en “særlig begivenhed uden for konkurrence”, “Biennale College Cinema – Out of competition” og derefter VRChat-Verdensgalleriet. Den særlige begivenhed og Out-of-konkurrence kategorier vil ikke være tilgængelige online. Alt andet vil være i samarbejde med HTCs Viveport og Oculus.

Venedig VR udvidet løber fra 1. til 19. September 2021. Hvis du ikke har et VR-headset, kan du besøge disse fysiske samarbejdsrum rundt om i verden i løbet af denne tid. Som en del af Venice VRS omfattende satellitprogram skal du foretage en reservation direkte fra hvert sted. Fordelen ved et besøg på stedet er, at spillestederne viser disse værker, der ikke er tilgængelige online. Find mere information på den officielle hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

RELATED POST

Hvor Meget Vand Skal Du Drikke Hver Dag?

De fleste mennesker behøver ikke at holde styr på, hvor meget væske de tager ind. Den gennemsnitlige person tager i…

Flere gode nyheder om nødder og jordnødder

En nylig analyse af 86 undersøgelser viste, at "der ikke er nogen sammenhæng mellem nødder og vægtøgning, og faktisk viste…

Ultraforarbejdede Fødevarer

En undersøgelse fra Italien viste, at det at spise en masse forarbejdede fødevarer er forbundet med øget risiko for at…

Pro-inflammatorisk kost forbundet med øget risiko for demens

American Heart Association rapporterer, at demens er stærkt forbundet med en proinflammatorisk diæt (slagtilfælde, 15.Marts 2021:52(6A);52:e295-e308). Demens betyder tab af…