Apple bruger augmented reality til at annoncere sin 14. September-Begivenhed

Apple har annonceret sin næste begivenhed den 14. September med en imponerende augmented reality-demonstration.

Tryk på Apple-logoet på annoncens hjemmeside. Dette vil have effekten af at lancere et 3D-objekt. På en iPhone kan sidstnævnte placeres og ændres i størrelse i en AR-visning. Det projicerer en glød i det fysiske miljø. Med andre ord vil du se det tredimensionelle logo bevæge sig i realtid i den virkelige verden. Hvis du kommer tættere på at se, vil du se en starry lake scene og datoen for begivenheden.

Brug af den nyeste iPhone 12 Pro med teaseren gav en temmelig imponerende demonstration af AR-sporingsteknologi. Vi ved, at Apple arbejder på et avanceret VR/AR-headset. Men virksomheden annullerede sine projekter i slutningen af udviklingen.

Samtidig forbereder Facebook sig på at lancere sine Ray-Ban-tilsluttede briller. Officielt har han endnu ikke afsløret noget om denne enhed. Sidstnævnte kan være blottet for avancerede AR-funktioner. Men vi forventer en overlapning mellem, hvad det gør i dag, og de nye funktioner, der vil være der.

Apple er ikke den eneste, der er interesseret i AR-teknologi
Facebook forfølger en såkaldt high-end standalone “søgen Pro”. Denne vil sandsynligvis inkorporere flere sensorer til mere robust sporing. Microsoft er allerede på sit andet generations autonome AR-headset. Virksomheden arbejder med det amerikanske militær på en forstærket version. Google bør i mellemtiden ikke spare nogen indsats for at drive robuste AR-briller.

Pokemon Go maker Niantic arbejder på AR-briller, og Snapchat lancerede for nylig et AR-udviklingssæt. Bemærk, at Apples annonceringsbegivenhed den 14. September starter klokken 10 i Stillehavet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

RELATED POST

Hvor Meget Vand Skal Du Drikke Hver Dag?

De fleste mennesker behøver ikke at holde styr på, hvor meget væske de tager ind. Den gennemsnitlige person tager i…

Flere gode nyheder om nødder og jordnødder

En nylig analyse af 86 undersøgelser viste, at "der ikke er nogen sammenhæng mellem nødder og vægtøgning, og faktisk viste…

Ultraforarbejdede Fødevarer

En undersøgelse fra Italien viste, at det at spise en masse forarbejdede fødevarer er forbundet med øget risiko for at…

Pro-inflammatorisk kost forbundet med øget risiko for demens

American Heart Association rapporterer, at demens er stærkt forbundet med en proinflammatorisk diæt (slagtilfælde, 15.Marts 2021:52(6A);52:e295-e308). Demens betyder tab af…